• A group of people spelling out Earth Hour with sparklers against a dark sky on Vancouver Island, Earth Hour 2010, Canada.

#earthhour

Earth Hour on WWF:n organisoima maailmanlaajuinen ilmastotapahtuma. Se järjestetään vuosittain maaliskuun viimeisenä lauantaina klo 20:30-21:30 paikallista aikaa.

Other on suunnitellut strategian ja tuottanut WWF:n maailman suurimman kynttiläillallisen teemalla #sammutasome.

Kynttiläillallinen valittiin teemaksi, koska ruoka on konkreettinen asia, miten jokainen voi vaikuttaa ilmastonmuutokseen seuraamalla kolmen kohdan sääntöä: 1) vähemmän lihaa, 2) enemmän lähiruokaa ja 3) ei ruokaa roskiin.

STRATEGIA

Kaikille avoin tapahtuma, joka kutsuu kaikki mukaan: kaikki suomalaiset, yritykset, järjestöt sekä vaikuttajat.

Yksi kaikille yhteinen hetki & kynttiläillallinen.

KEINOT

Luotiin osallistava kynttiläillallinen – Suomen isoin online-eventti johon sekä yksityiset ihmiset että yritykset voivat helposti osallistua.

”Sammuta some tunniksi 28.3 klo 20:30-21:30. Sytytä kynttilä kartalle ja osallistu maailman suurimpaan kynttiläillalliseen.”

MITÄ TEHTIIN?

Yhteisöllinen verkkotapahtuma ”Maailman suurin kynttiläillallinen”, jota on helppo jakaa ja johon on helppo kaikkien osallistua.
Suunniteltiin yksinkertaiset ja tehokkaat osallistumisstrategiat kuudelle eri kanavalle Instagramista aina massamediaan sekä vaikuttajien kanaviin.

TULOKSET: Isoin sosiaalisen median eventti somessa ja Suomessa.

Ilmiö yrityksille ja ihmisille
  • WWF